Er zijn verschillende soorten douchedeuren van allerlei verschillende merken, zo de douchedeuren Wiesbaden, Saniclass, Neuer, Allibert en Aloni bijzonder populair. Alleen wat zijn nu de beste merken voor de douche? Zie hier onze lijst met de sanitair merken die wat ons betreft de 10 beste zijn.

Nummer 1: Sealskin

Dit merk laat zien wat goede kwaliteit is. Daarbij staat de KB171006195100 wat ons betreft aan de top. Sealskin is een gevestigd in Waalwijk en bestaat al meer dan 260 jaar. Sealskin is niet alleen leverancier, maar ook producten van allerlei sanitair producten en diverse badkamer decoraties. Er worden verschillende sealskin douchedeuren verkocht bij sanitair winkels.

Nummer 2: Ben

De nummer twee in onze lijst is Ben. Met als koploper de IMotion Schuifdeur Rechts 140x206cm Mat Zwart/Helder Glas. Een bijzonder mooie douche schuifdeur. Het merk Ben staat bekend om het fraaie en strakke design.

douchedeuren

Nummer 3: Maxaro

De nummer drie is wat ons betreft de maxaro. Een douchedeur zoals Douchedeur 45cm Pendeldeur Zircon Comfort is een douchedeur die kwalitatief wel onder de sealskin en de Ben uitkomt, maar nog wel voldoende goed is om mee te doen in onze top 3. Het grote minpunt is niet zozeer de douche, maar wel de handleiding. Die had duidelijker mogen zijn.

Nummer 4: Gerberit

Er is geen loodgieter die het merk Gerberit niet kent. Voor de kenners dus wel helder, maar nog even als toelichting hier: het gaat bij de douche niet alleen om de douchedeuren. Er zijn ook douche toebehoren die nodig zijn, zoals douchevloeren, afdekkapjes en een haarzeef. Gerberit is een merk dat bekend staat als vertrouwd en betrouwbaar. Gerberit heeft ook hele goede toiletpotten.

Nummer 5: Grohe

De beste douchekoppen en kranen? Kies dan voor Grohe. Zo simpel kan het zijn. Daar waar een goedkope douchekop van een paar tientjes het al snel begeeft, kun je op Grohe vertrouwen. Het is daarom de prijs meer dan waard.

Nummer 6 t/m 10

De laatste merken van onze top 10 zijn in willekeurige volgorde: Wiesbaden, Ideal Standard, van Marcke en Brauer. Merken die ook zeker genoeg staat van dienst hebben en terecht een plek in de markt hebben verworven.

Twijfel je nog steeds over wat nu het beste sanitair merk is voor jouw douche? Informeer dan bij een sanitairexpert zoals bijvoorbeeld sanitairkamer. Zij hebben veel ervaring en helpen je graag om de beste keuze te maken.

De top: Villeroy en Boch

We hebben stiekem nog een toetje bewaard: voor het beste van het beste kun je ook gewoon kiezen voor Villeroy en Boch. Niet goedkoop, maar wat ons betreft, wel het allerbeste merk.