Wie nieuwsgierig is van wat er zich allemaal aan het afspelen is op de aandelenmarkt, kan op het internet maar een kijkje nemen op de vele websites die er informatie over verschaffen. Het zal dan ook gelijk opvallen dat er zich zoveel afspeelt en de veranderingen vrij snel kunnen plaatsvinden. Hoe kom je er dan achter welke aandelen het best zijn om te kopen? Met de volgende 10 aandelen zit je wel goed:

  1. Tesla: een naam die geen uitleg behoeft en gaat het om een bedrijf die steeds weer het nieuws haalt met positieve ontwikkelingen. De motor achter Tesla, Elon Musk, is immers de man die zijn grenzen steeds verlegd.
  2. Coinbase: Op de cryptomarkt zijn de ontwikkelingen niet meer te stuiten en is dat ook te merken aan de wijze waarop steeds meer Overheden en instanties zich erin betrekken. De groei zit er dus nog meer aan te komen.
  3. Pfizer: de vraag naar producten van deze gigant neemt toe, mede door de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus.
  4. Rio Tinto: De vraag naar grondstoffen neemt weer toe naarmate de wereldeconomie zich aan het herstellen is van de coronacrisis.
  5. Google: Daar wordt er nog altijd massaal gebruik van gemaakt en is deze zoekmachine niet meer weg te denken.
  6. Amazon: een gigant die ook wordt genoemd bij www.aandelen.nl en geeft dat al aan wat de potentie van het bedrijf is op de aandelenmarkt.
  7. Microsoft: computersoftware die nog altijd wereldwijdt wordt gebruikt.
  8. Tyson Foods: een van de grootste voedselproducenten ter wereld
  9. Airbnb: voor het zoeken naar een geschikt verblijf waar ook ter wereld en kan het gaan om een vakantiewoning of andere toeristische attractie
  10. Carnival: een cruisemaatschappij bij uitstek en met een vloot van schepen die de populairste toeristische bestemmingen aandoen.