Blokker is de meest bekende huishoudwinkel van Nederland met ook een aantal vestigingen in Suriname. Je vindt bij Blokker een ruim assortiment aan betaalbare en goede artikelen voor het huishouden. Maar ook speelgoed en tuinmeubelen koop je gewoon bij Blokker. Blokker richt zich op consumenten tussen de 35 en 55 jaar maar met dit uitgebreide assortiment kan iedereen terecht bij Blokker.

Duurzaamheid

Blokker vindt duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt en heeft dan ook veel duurzame artikelen in het assortiment voor een betaalbare prijs. Producten die aardig zijn voor de natuur en geen chemische middelen bevatten. Je kan bij Blokker ook jouw koffiecups recyclen, de opbrengt hiervan gaat naar een wereldwijde organisatie die strijd tegen honger. Daarnaast heeft Blokker ook de retourkansjes geïntroduceerd. Dit zijn producten die worden teruggestuurd door klanten na 1 of 2 gebruikt te zijn geweest, of alleen uit de doos zijn gehaald. Deze worden uitgebreid getest en gecontroleerd en kunnen dan voor een goedkopere prijs worden gekocht. Zo hoeven er geen producten te worden vernietigd.

Prijspakkers

Iedereen kent ze wel, de prijspakkers van Blokker, ook wel de aanbiedingen van die week. Elke week vind je in de webwinkel weer een aantal fantastische aanbiedingen die moeilijk te weerstaan zijn. Hou deze dus goed in de gaten. Er zijn altijd wel prijspakkers te vinden in de categorieën koken, tafelen en schoonmaken en het huishouden.

Categorieën

Bij Blokker vind je alle producten op het gebied van huishouden en schoonmaak, persoonlijke verzorging, koken en bakken en wonen. Maar ook producten voor als je op reis gaat, alles voor je baby en diverse tuinartikelen. Blokker heeft een breed assortiment waar iedereen wel zal slagen.

Blokker kortingscode

In de webshop worden geen Blokker kortingscodes gedeeld, wel zullen er aanbiedingen of kortingen zijn. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je wel vaak een code voor korting op Blokker aankopen. Op Blokker Black Friday zul je veel kortingen vinden, in zowel de Blokker winkels als online in de webshop.

Openingstijden Blokker

De openingstijden van Blokker lees je op hun website. De webshop is online dus daar kan je altijd jouw bestelling plaatsen. Lees op de website van Blokker hoe lang het duurt voor ze jouw bestelling verzenden. Dit zal misschien in het weekend langer duren dan doordeweeks. Maar het bestellen bij Blokker online kan op elk moment van de dag.

Blokker retourbeleid

Alle informatie over jouw bestelling retourneren bij Blokker lees je op hun website. Het is vaak ook mogelijk om jouw bestelling terug te brengen in een fysieke Blokker winkel. Let goed op hoeveel dagen je de tijd hebt om jouw bestelling retour te sturen.

Blokker klantenservice: hoe kan ik Blokker bereiken?

De Blokker klantenservice is op verschillende manier bereikbaar. Je kunt de klantenservice van Blokker bellen en e-mailen. Bekijk alle mogelijkheden waarop je in contact kan komen met de klantenservice op de website van Blokker. Ook als je graag zou willen werken bij Blokker neem je contact op met de klantenservice.