Er zijn heel wat LED lampen op de markt en het kan dus best moeilijk zijn om een keuze te maken. Toch zijn er een paar merken die duidelijk de beste zijn op het gebied van LED verlichting. Ze zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar zijn ook nog voordelige geprijsd. Voorkom dus een miskoop en kies uit een van deze merken.

  • Phillips

Phillips is het bekendste merk op de lijst en dat geldt ook op het gebied van verlichting. Phillips is daarom ook het eerste merk waar men voor kiest wanneer ze naar verlichting zoeken. Ze brengen zelf ook lijnen uit zoals Ledino en LivingColors. Ledino verlichting heeft een aantrekkelijke kleur, komen in verschillende aantrekkelijke designs en zijn heel energiezuinig. Daarnaast heb je LivingColors die ideaal zijn voor in huis of op kantoor en ze geven je ook de mogelijkheid om van kleur te veranderen.

  • Osram

Dit is ook een heel bekend merk. Misschien wel het bekendste na Phillips. Hun gloei- en halogeenlampen zijn heel traditioneel en is daarom ook heel populair. Ze zijn ook heel energiezuinig en is dus ideaal voor het verlichten van je huis.

  • Verbatim

De lampen van Verbatim hebben vaak een mooie lichtkleur en zijn, net als Phillips en Osram, energiezuinig. Vaak zijn ze ook dimbaar en dat is natuurlijk ook altijd veelgevraagd. Je kunt je kamer goed verlicht hebben of het lamp wat dimmen wanneer je een leuke film wilt kijken.

Een goede plek om zulke lampen te vinden, is Lampdirect. Lampdirect LED verlichting geeft je meer dan genoeg keus. Je kunt je gewenste vorm, wattage en lichtkleur uitkiezen zodat je met zekerheid kunt zeggen dat je de juiste lamp gekozen hebt.