Ondergoed maakt een belangrijk deel uit van je kleding. Niemand ziet het wanneer je aan het werk of op stap bent, maar als je je niet goed erin voelt dan kan het je de hele dag vervelen. Ook mannen willen graag ondergoed dragen waar ze zich helemaal comfortabel in voelen.

Wanneer je het woord ‘hipster’ hoort, dan denk je misschien meteen aan een persoon die je doet denken aan Hipster culture. Iemand die vintage kleding draagt, van koffie houdt en ook nog een grote zwarte bril dragen. Maar vandaag hebben we het niet over hen.

Hipsters, ook wel korte boxershorts genoemd, zijn de ideale keus voor mannen die geen lange boxershorts of slips willen aantrekken. Wanneer men de juiste maat kiest, zit het helemaal passend en knelt het niet. Bamboe hipsters zijn veel gewenst en niet alleen omdat zacht zijn en sneldrogend zijn. Bamboe hipsters ventileren veel beter en ruiken gegarandeerd langer fris. Ze zijn daarnaast ook nog strijkvrij, goed absorberend, antibacterieel en milieuvriendelijk. Bamboe is niet het merk. Het ondergoed wordt daadwerkelijk uit bamboe gemaakt.

Vele mannen die een gevoelige huid hebben kiezen voor de hipsters van Bamboe. Ze kunnen werkelijk elke dag van de week gedragen worden. Het maakt niet uit of het zomer of winter is. Ze zijn natuurlijk in diverse neutrale kleuren en in een 2-pack te krijgen. Ze zijn alleen bij Bamigo te krijgen.

Ze zijn ook een leuke cadeautip voor je man of vriend. Geef ze iets waar ze van zullen houden en zeker gebruik van zullen maken. Ken je zijn maat niet precies? Bamigo heeft ook giftcards beschikbaar zodat de persoon zelf zijn favoriete maat en kleur uitkiezen. En misschien kopen ze ook nog andere kleding voor zichzelf.