Een VPN-provider is logischerwijs een dienstverlener van een virtual private network. Of in het Nederlands een virtueel privénetwerk. De provider bied je hiermee online privacy en anonimiteit aan door een privénetwerk te maken vanaf een openbare internetverbinding. Voor het gemak deze lijst van de top tien providers voor VPN.

10. ExpressVPN

Deze provider mag wel de duurste zijn, hij is tegelijkertijd de populairste. Hij werkt snel en op vele besturingssystemen.

9. 5 Euro VPN

De goedkoopste van de top tien en werkt op de belangrijkste besturingssystemen. Is bovendien snel, gebruiksvriendelijk met een proefperiode voor gratis VPN.

8. Trust.Zone

De tweede goedkoopste is Trust.Zone. Het nadeel is dat hij alleen op Windows werkt. Voor de rest werkt hij prima en is ook te krijgen met een tweeweekse proefperiode voor gratis VPN.

7. Private Internet Access

Volgende op de lijst is de redelijke geprijsde PIA of private internet access. Uniek is dat deze provider een eigen DNS server heeft. Reken op betaalbare, snelle en stabiele verbindingen met adblocker.

6. IPVanish

Een betrouwbare provider die een beetje duur is, maar wel waard voor het geld. De app is in het begin een beetje moeilijk mee om te gaan, maar het went wel.

5. PureVPN

Biedt al heel lang diensten aan en werkt goed op meerdere platforms. Het nadeel is dat het een log op na houdt van de sessies.

4. HideMyAss

Behoort al enkele jaren ook tot de populaire dienstverleners. Echter, het heeft aan de andere kant geen concurrerende prijs en houdt logs beperkt op na.

3. CactusVPN

Is een heel goede vooral als je houdt van Amerikaanse Netflix. Werkt ook op meerder platformen, maar is duurder dan de concurrentie en biedt weinig servers.

2. NordVPN

NordVPN Kun je een heel goede opties noemen want hij werkt snel en is betaalbaar. Het biedt ondersteuning voor meerdere besturingssystemen en Netflix, Bittorrent en Tor.

1. VPNNederland

Ja onze eigen Nederlandse dienstverlener met een mooie prijs en snelle servers. Terwijl je privacy en anonimiteit verzekerd zijn, geniet je van betaalbare en snelle service.

Tenslotte speelt de prijs een rol maar ook de snelheid en stabiliteit van de dienstverlening. Zodat je verzekerd blijft van je privacy en anonimiteit. Ook Biedt VPNNederland een Gratis VPN proefperiode aan.