Bershka is een Spaanse modewinkel, opgericht in 1998, die zich vooral richt op de jongere doelgroep. Je vindt hier fashion voor jonge mannen, jonge vrouwen, sportkleding en accessoires. Ze omschrijven hun doelgroep als jong en gewaagd, op de hoogte van de laatste trends en geïnteresseerd in muziek en social media.
Bershka heeft 2 eigen merken, Bershka en BSK. Waarbij BSK is geïnspireerd op de smaak en behoeftes van de doelgroep. Denk hierbij aan muziek, idolen en rocksterren.

Duurzaamheid

Berskha vindt het belangrijk om duurzame kleding te verkopen. Ze willen dat hun kleding voldoet aan de strengste milieu-, gezondheids- en veiligheidsnormen. Dit houdt in dat de kleding wordt gemaakt van duurzamere grondstoffen en wordt geproduceerd op een manier die minder water gebruikt. Tevens gebruiken ze kleding die overblijft om te hergebruiken, dit is het Re-Made programma. Dit is een unieke kledinglijn waarvan de oplage heel beperkt is. Deze kledingstukken worden gemaakt van overgebleven kledingresten, dit maakt deze kledingstukken unieke items.
Ze zijn tevens een samenwerking aangegaan met Fur Free Alliance om de uitbuiting van dieren te voorkomen en de cosmetica die je koopt bij Berskha wordt niet getest op dieren.

Bershkastyle creators

Bij Bershka kan je prijzen winnen door jouw gekochte kleding te showen op social media met de hashtag bershkastyle. En iedereen kan een bershkastyle creator worden! Dus vind jij het leuk om te mixen en matchen met kleding en voor de camera te staan? Geef je dan op om style creator te worden. Alle informatie hierover vind je op de website van Bershka.

Bershka kortingscode

In de webshop worden geen Bershka kortingscodes gedeeld, wel zullen er aanbiedingen of kortingen zijn. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je wel vaak een code voor korting op Bershka aankopen. Op Bershka Black Friday zul je veel kortingen vinden, in zowel de Bershka winkels als online in de webshop.

Openingstijden Bershka

De openingstijden van Bershka lees je op hun website. De webshop is online dus daar kan je altijd jouw bestelling plaatsen. Lees op de website van Bershka hoe lang het duurt voor ze jouw bestelling verzenden. Dit zal misschien in het weekend langer duren dan doordeweeks. Maar het bestellen bij Bershka online kan op elk moment van de dag.

Bershka retourbeleid

Alle informatie over jouw bestelling retourneren bij Bershka lees je op hun website. Het is vaak ook mogelijk om jouw bestelling terug te brengen in een fysieke Bershka winkel. Let goed op hoeveel dagen je de tijd hebt om jouw bestelling retour te sturen.

Bershka klantenservice: hoe kan ik Bershka bereiken?

De Bershka klantenservice is op verschillende manier bereikbaar. Je kunt de klantenservice van Bershka bellen en e-mailen. Bekijk alle mogelijkheden waarop je in contact kan komen met de klantenservice op de website van Bershka. Ook als je graag zou willen werken bij Bershka neem je contact op met de klantenservice.