Of je nu verlangt naar een ontspannend bad na een zware werkdag of gewoon wil genieten van een vleugje luxe…Het type kan een wereld van verschil maken, maar het uitgebreide assortiment maakt de keuze er niet makkelijker op. Daarom vind je hier de top 10 baden die je badkamer transformeren tot een oase van rust. 

  1. Diep ingebouwd bad: een duik in ontspanning

Dit bad staat bovenaan de lijst vanwege zijn diepte, waardoor je volledig wegzakt en de stress van de dag achter je kan laten. Het ingebouwde ontwerp voegt een vleugje luxe toe aan elke badkamer.

  1. Whirlpool bad: bubbels van geluk

Whirlpool baden zijn niet alleen leuk vanwege de bubbels, maar ze hebben ook therapeutische voordelen. De masserende werking van de bubbels helpt spierspanning te verminderen en bevordert een betere bloedsomloop, wat bijdraagt aan een algehele ontspannende ervaring.

  1. Vrijstaand bad: kunst in de badkamer 

Een vrijstaand bad is niet alleen een functioneel element, maar ook een artistieke toevoeging aan je badkamer. Het visuele aspect maakt het een favoriet voor wie de badkamer wil transformeren tot een stijlvolle ruimte.

  1. Ronde badkuip: compact en charmant

Het ronde ontwerp van deze badkuip maakt het ideaal voor kleinere ruimtes. Het voegt ook een speels en charmant element toe aan de ruimte, waardoor het een favoriet is voor liefhebbers van uniek design.

  1. Badkuip met uitzicht: genieten van panorama

Baden met een adembenemend uitzicht brengt de rustgevende natuur naar binnen. Het is een perfecte keuze voor wie wil genieten van een ontspannend bad terwijl ze één worden met de omringende omgeving.

  1. Houten bad: natuurlijke warmte

Houten baden voegen een natuurlijk element toe aan de badkamer. Het warme en rustieke gevoel van het materiaal creëert een ontspannende sfeer. Zorg ervoor dat het hout goed behandeld is om duurzaamheid en waterbestendigheid te garanderen. Daarnaast is het makkelijk te combineren met wastafels uit bijvoorbeeld natuursteen of keramiek. 

  1. Zonnebankbad: ontspannen zitten

Het zonnebankbad is perfect voor wie graag langdurig wil genieten zonder volledig onder water te gaan. De ingebouwde zitplaatsen langs de zijkanten zorgen voor comfortabele ontspanning.

  1. Verlicht bad: magische sfeer

Een bad met onderwater-LED-verlichting creëert een magische sfeer. De kleurrijke verlichting voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar draagt ook bij aan de ontspanning van je lichaam en geest.

  1. Dubbele baden: samen genieten

Dubbele baden zijn perfect voor koppels die samen willen genieten van een luxe ervaring. Het delen van dit ontspannende moment versterkt de romantiek en de band tussen twee personen.

  1. Bubbelbad: feestje in bad

Last but not least, het klassieke bubbelbad. De combinatie van bubbels en warm water creëert een feestelijke sfeer in je eigen badkamer. Het is de ultieme manier om te ontspannen en te genieten van een badsessie.