Een mooie en goede onderbroek vinden is niet eenvoudig. De een wil hem strak, de ander liever los. De een houdt van printjes en de ander wil hem zo neutraal mogelijk. Als jij van boxershorts houdt, weet je dat dit de mogelijkheden zijn. Maar hoe vind je nou die ene boxer die voor jou perfect is?

Wat is je maat?

Veel mensen hebben geen idee welke maat ze hebben. Jij ook niet? Kijk dan naar het labeltje in je gewone broek. Heb je jeansmaat 36, dan moet je een XL hebben. Heb je pantalonmaat 50 dan is een M jouw maat. Hoe je dit omrekent, kun je op internet wel vinden. Je kunt ook met het meetlint aan de slag gaan en je taille, omtrek bovenbenen en je middel op te meten. Met deze informatie kun je eenvoudiger goede boxershorts kopen. Je maat gevonden? Koop er dan eerst één, zodat je hem uit kunt proberen.

Doe eens gek!

Ondergoed van katoen of synthetisch, het is maar net wat jij het lekkerst vindt zitten. Dat is een kwestie van uitproberen. Het is daarom helemaal niet gek om twee verschillende boxershorts te kopen en beide te dragen. Misschien heb jij de ene dag zin in een absorberende katoenen boxer en de andere dag een gladde synthetische? In printjes en dessins kun je helemaal los gaan. Je kunt natuurlijk ook een paar verschillende kopen die je, afhankelijk van je stemming, om en om aantrekt.

Gevonden?

Als je eenmaal dé boxershort gevonden hebt, wil je nooit meer een andere. Voorkom dat je ooit opnieuw een boxershortonderbroek moet starten door belangrijke gegevens in je telefoonnotities te bewaren. Van welk merk hij is, welke maat de jouwe is en welk model je gekocht hebt. Je denkt misschien: er zit een label met wasvoorschriften in, dat hoef ik niet te noteren, maar we weten allemaal hoe vaak een favoriete onderbroek in de wasmand zit. En na een heleboel keer wassen, is het labeltje wit en zijn alle details verdwenen …