Ben je moe om steeds dezelfde apparaten aan te schaffen? Er zijn tal van apparaten die ondanks hun goede kwaliteit niet lang meegaan. Vaak genoeg zijn het apparaten die bijna elke dag gebruikt worden. Je wordt kwaad, maar er is geen ander oplossing dan het te repareren of vervangen.

Welke apparaten gaan sneller stuk?

Er zijn verschillende redenen waarom apparaten sneller stuk gaan. Als het een apparaat is die stroom verbruikt, kan het gebeuren door een stroomonderbreking. Een ander apparaat kan stuk gaan, omdat het is gevallen of elke dag gebruikt wordt. Zo een apparaat heeft ook geen lang leven meer.

Waterkoker

Een waterkoker gaat vaak genoeg snel kapot. Het is een gevoelig apparaat en dient met de regels gebruikt te worden. Als je de waterkoker niet goed vult, werkt de thermostaat niet meer. De waterkoker bereikt zijn temperatuur snel als er genoeg water in zit. Gebeurt dit niet, duurt dit langer en slaat de sensor niet af. Een sensor is heel gevoelig waardoor een waterkoker sneller kapot gaat.

Draadloze printer

Vroeger had men printers met kabels, nu heb je de draadloze printers. Een printer kan sneller kapot gaan als het cartridge leeg is of de printer geen verbinding maakt met het computer.

Smartphones

Vele zeggen dat de mobiele telefoons van vroeger veel steviger waren. Dat kan, omdat ze tegenwoordig van een ander materiaal gemaakt zijn om er mooier uit te zien. De smartphones mogen geen slag krijgen, als dit toch gebeurd door te vallen raakt de printplaat verzwakt. Dit is ook een reden waarom het sneller kapot gaat.

Wasmachine

Een wasmachine is ook een apparaat die sneller stuk gaat. Het is gemakkelijk om je kleding in de was te doen en verder doet het zijn werk zelf. Hierdoor gaan sommigen elke dag de was draaien. Dit is niet goed voor je wasmachine, tenminste 1 keer per week mag je de wasmachine draaien voor langer behoud.

Blender

Een blender heeft het gemakkelijk gemaakt om bepaalde groente en fruit te verfijnen. Maar niet alle soorten groenten en fruit zijn goed om in je blender te stoppen. Zijn ze te hard dan forceert het apparaat waardoor hij sneller kapot gaat.