De 10 mooiste verlovingsringen

Zoek je een prachtige ring? Er is niets mooiers dan iemand ten huwelijk vragen en een eerste stap te zetten met het geven van een oogverblindend mooie verlovingsring.  Wij zochten uit wat de 10 mooiste ringen zijn waar een vrouw ongetwijfeld ja tegen zegt. Hiervoor hebben we drie juweliers onder de loep genomen en laten we je per juwelier onze favorieten zien. Ben jij al nieuwsgierig naar onze top 10 verlovingsringen? Lees dan snel verder en kies de ideale verlovingsring voor jouw grote liefde uit.

De diamanten ring van Lucardi

Met een diamanten ring van Lucardi heb je een prachtige verlovingsring om te geven. Lucardi verkoopt veel ringen die zijn ingelegd met diamant. Je hebt dan ook de keuze uit diverse soorten ringen. Deze zijn soms ook gecombineerd met edelstenen, waaronder smaragden en saffieren. De diamanten zijn in diverse kleuren metaal verkrijgbaar. Onze top 10 begint dan ook bij de volgende favorieten:
1. 14 karaat witgouden ring met diamant 0,08 ct
2. 14 K geelgouden ring 7 diamanten 0,025 ct
3. Geelgouden solitair ring met diamant 0,12 ct
4. Rose bic gouden solitair ring dia 0,04 ct
En wat wij erg fijn vinden, is dat dit merk ook nog eens vrij betaalbaar is.

Diamanten ringen van Verlovingsringen

Voor echte diamanten verlovingsringen kun je ook terecht bij Verlovingsringen. Hier heb je voor een zachte prijs al een mooie verlovingsring. De ringen van dit merk zijn direct beschikbaar en worden binnen 72 uur geleverd. Onze favoriete ringen zijn:
5. Verlovingsring Promise Zilver 925 met diamant 0,3 ct
6. Verlovingsring Classic 6 Zilver 925 met diamant 0,5 ct
7. Verlovingsring Infinity Petite 14K rosegoud met diamant 0,03 ctDeze ringen zijn stuk voor stuk echte pareltjes.

Ringen van Siebel

Siebel Juweliers is inmiddels een begrip in Nederland en heeft diverse vestigingen in het hele land. Ze staan bekend om hun mooi afgewerkte sieraden en bieden ook prachtige verlovingsringen aan. Wij namen ook hier een kijkje en hebben de volgende favorieten gevonden:
8. Diamonde – Witgouden solitair ring 0,10 ct
9. Diamonds by Siebel – Witgouden solitair ring SOL- W340-005-G2
10. Diamonde geelgouden diamanten solitair ring

Weet jij al welke ring uit deze mooie top 10 je gaat kopen voor jouw geliefde? Bekijk de verschillende soorten ringen uit dit lijstje en kies jouw favoriet uit.