Hoe leuk is het als je met je vrienden tijd door kunt brengen? Veel mensen kijken er echt naar uit, maar wat zijn nou echt leuke activiteiten om samen te doen? Om je een beetje op weg te helpen hebben we toen leuke activiteiten om met vrienden te doen op een rijtje gezet en toegelicht. Lees je daarom goed in en hopelijk geeft het je veel inspiratie om veel mooie herinneringen op te bouwen samen.

Tip 1: Escape room

Wie is er goed in puzzelen? Welke strategie ga je gebruiken? Leer je vrienden op een andere manier kennen en kijk wat de sterke vaardigheden zijn van jouw vrienden. Lukt het om goed samen te werken en hierdoor op tijd vrij te komen? Ontdek het allemaal tijdens een Escape room!

Tip 2: BBQ

Lekker een avondje buiten chillen, BBQ aan, drankje erbij, er zullen flinke verhalen worden verteld en dat maakt het natuurlijk leuk. Om de beurt het eten klaarmaken, je komt nader tot elkaar en kunt lekker lang buiten genieten.

Tip 3: Weekendje weg

Het is ook wel eens fijn om even in een andere omgeving te zijn met zijn allen, nieuwe herinneringen op doen bijvoorbeeld. Dit kan als je een weekendje weggaat met zijn allen. Regel het op tijd en dan ga je samen volop genieten.

Tip 4: Spelletjesavond

Bij een spelletjesavond kun je denken aan Monopoly of Poker, maar misschien is het ook wel leuk om te kijken bij top 10 online casino Nederland. Wie weet heb jij wel een kans om een mooie prijs te winnen. Beeld je dan in of je dan in Las Vegas bent als je bijvoorbeeld kiest voor Leo Vegas. Andere spellen die je nog kunt spelen zijn bijvoorbeeld leuke kaartspellen, dan heb je niet veel nodig en heb je sowieso een leuke avond met je vrienden.

Tip 5: Filmavond

Lekker naar de film met zijn allen, is er een nieuwe actiefilm? Deze moet je dan natuurlijk zijn. Als er niets leuks draait in de bioscoop kun je ook bij iemand thuis een film kijken via Videoland of Netflix bijvoorbeeld. Lekkere hapjes en drankjes erbij en je gaat samen de avond wel doorkomen.  

Tip 6: Speurtocht

Een speurtocht is vaak iets waarbij mensen denken aan een activiteit voor kinderen, maar een auto speurtocht kun je juist heel goed doen met je vrienden. Of dat het nu regent of mooi weer is, dat maakt niet uit. Je gaat een mooie route afleggen, een nieuwe omgeving leren kennen en je moet veel opdrachten oplossen. Daarom moet je goed opletten en ook samenwerken, wie is het slimste en kan de meeste vragen beantwoorden? Er kan ook een wedstrijd van gemaakt worden en dan ga je in teams tegen elkaar strijden.

Tip 7: Borrelavond

Gewoon lekker even zitten en niets doen, dat klinkt toch ook goed om met je vrienden te mogen doen? Lekker borrelen, de week doorspreken of gewoon lekker bij elkaar komen en wel zien wat de avond je gaat brengen. Veel vrienden zullen ernaar uitkijken, dus plan snel een leuke avond samen en geniet er vooral van.

Tip 8: Bowlen

Wie kan het beste mikken? Een avondje bowlen, daar zijn de meeste mensen wel voor in. Vooraf lekker uiteten, of naderhand, dat kan natuurlijk ook. Maar dan ga je de strijd aan met elkaar, één of twee uur lekker bowlen, wie gaat de meeste strikes gooien? Wie gaat het hoogste aantal punten halen? Je komt er maar op een manier achter en dat is door samen een mooie avond in te plannen en er wat leuks van te maken.

Tip 9: Karten

Wie is er het snelste? Daag elkaar uit en kijk eens wie de mooiste tijd neer kan zetten, of kijk eens wie zijn vrienden echt in kan maken. Je zou ook in teams kunnen rijden en dan de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Karten kan overigens zowel binnen als buiten, dus kies een leuke baan uit, eentje die jij al kent en je vrienden nog niet, dan heb jij toch wat voordeel! Het gaat erom dat je er samen van gaat genieten!

Tip 10: Dagje naar het strand

Lekker even ontspannen als het zonnetje schijnt? Pak je spullen en ga met zijn allen naar het strand. Boek eventueel een huisje of hotelovernachting in de buurt en dan hoef je niet eens naar de tijd te kijken. Gewoon lekker genieten, zwemmen, zonnen, kletsen, drinken en lekker uit eten? Misschien in de avond nog uitgaan, het gaat in ieder geval een heerlijke tijd worden samen.