Crypto biedt verschillende manieren aan om geld mee te verdienen. Sommige creëren passief inkomen, terwijl andere een beetje werk van je vergt. Deze zijn de 10 beste manieren nu.

Cryptowebsite beginnen

Je kunt zelf een cryptowebsite starten om mensen van informatie te voorzien over crypto. Met affiliate marketing en advertenties kun je met je website inkomsten genereren in crypto.

Crypto mining

Hoewel duur is het nu misschien wel lonend hoe veel minders gestopt zijn door het verbod in China. Je hoeft natuurlijk niet voor Bitcoin te kiezen, want er zijn voldoende opties zoals Litecoin of Dash.

Zonder hardware

Je kunt ook crypto minen zonder te hoeven investeren in peperdure hardware zoals bij cloud mining.

Ontdek fouten

Help ontwikkelaars fouten ontdekken in hun blockchain en verdien zo crypto’s.

Day trading

Dit is de benaming voor het snel kopen en verkopen van crypto bij snelle stijgingen en dalingen. Het kan lucratief zijn, maar ook lijden tot veel verlies. De NYSE Index koers kan hierbij handig zijn.

Staking

Crypto dat je bezit, kun je staken om meer te verdienen. Je kunt dit vergelijken met een spaarrekening waarbij je rente krijgt over het spaarbedrag. Hoger het bedrag, hoe meer rente.

Lange termijn investering

Geduldige investeerders kunnen beleggen voor de lange termijn zoals in het VET token. Je volgt de Vechain koers voorspelling 2025 bijvoorbeeld en wacht rustig af totdat het moment geschikt is om winst te pakken.

Een gok wagen

In plaats van in crypto te beleggen, kun je gokken over de prijs van een cryptocurrency. Let goed op, want je bezit hierbij geen crypto. Als je verlies lijdt, hou je dus niets over.

Doe aan affiliate marketing

Hierbij promoot je andermans producten, zoals van een crypto uitwisseling, via een link op je website. Of sociale mediakanaal. Als je link mensen naar het product brengt, krijg je commissie hiervoor in crypto.

Over crypto schrijven

Technische schrijvers die goede artikelen over crypto kunnen produceren, zijn er niet veel. Je kunt er je werk van maken en uitbetaald worden in crypto.

Al met al zijn er veel manieren om crypto te verdienen.