Als het om crypto gaat, is er geen gebrek aan keuze. Er zijn ondertussen al een paar honderdtal (!) te vinden en komen er steeds weer nieuwe bij. Wie van plan is om te investeren in crypto, moet daarom wel eerst wat huiswerk op zak hebben om te voorkomen dat het verwachte rendement op niets zal uitlopen.  De 10 beste crypto om in te investeren op dit moment zijn daarom hier weergegeven:

  1. Bitcoin: deze mag er natuurlijk niet ontbreken en heeft de koers vanaf de lancering in 2009 een sterke groei doorgemaakt. Het ziet er ook naar uit dat daar voorlopig geen eind aan komt. Ook veel gerenommeerde internationale financiële instellingen hebben er al hun goedkeuring voor uitgesproken.
  2. Ethereum: deze wordt ook vaak als de tweede Bitcoin aangeduid, ook al verschilt het veel in werking als gekeken wordt naar de mate van verificatie van de transacties. Heeft ook veel mogelijkheden te bieden. De ETH koers verwachting bekijken doe je eenvoudig.
  3. Binance coin: deze wordt uitgegeven door het handelsplatform Binance en heeft die ook al een grote invloed weten te krijgen binnen de cryptowereld.
  4. Tezos: niet alleen voor betalingen te gebruiken, maar ook voor het kunnen vastleggen van smartcontracts. 
  5. Litecoin: ook veel gevraagd en is dat ook te merken aan de Litecoin koers voorspelling 2025. Die geeft al veel potentie aan voor de komende jaren. 
  6. Dogecoin: Deze heeft mede door de invloed van een paar personen sterk de aandacht weten te trekken op de cryptomarkt en is dat ook te merken geweest aan de koers.
  7. Ripple of XRP: Op de cryptomarkten valt het op dat deze munt ook steeds sterk genoteerd staat. 
  8. Uniswap: omdat deze munt gedecentraliseerd verhandeld kan worden, wint het steeds meer aan populariteit.
  9. Bitcoin Cash: een alternatief op Bitcoin zo te zeggen en heeft het vanaf de lancering in 2017 een sterke groei doorgemaakt.
  10. Polkadot: een vrij nieuwe speler op de markt die zich al heeft bewezen. Er wordt gebruik gemaakt van technologie waarbij meerdere blockchains met elkaar kunnen communiceren.