Heb je plannen om te beleggen in crypto? Wellicht ben je al enige tijd belegger. Goed advies kun je in ieder geval goed gebruiken over welke cryptocurrency nu tot de tien beste behoren.

Bitcoin

De grootste cryptocurrency verwacht je natuurlijk op de lijst. Maar meer nog omdat BTC de afgelopen maanden het meest gegroeid is, met minimale schommelingen.

Ethereum

Het is ook niet verwonderlijk om de tweede grootste crypto op de lijst te verwachten. Ook Ethereum vertoont stabiele groei.

Cardano

Cardano met zijn token ADA zit binnen de top vijf van de best presterende cryptocurrencies. Het is ook op basis van marktkapitalisatie een van de grootste. De verwachting ADA koers is groei in populariteit en liquiditeit.

Ripple

De volgende op de lijst is zonder meer Ripple, vooral hoe het project de rechtszaak won waarbij de Securities and Exchange Commission (SEC) geen toestemming gaf voor toegang tot privédocumentatie van de juridische status van Ripple Labs. Ripple groeit en is ook van plan naar de beurs te gaan.

Digibyte

Onverwacht op de lijst, maar volgens de Digibyte verwachting 2025 zijn de vooruitzichten voor het token DGB interessant. Het project wil de problemen van Bitcoin en Litecoin onderhanden nemen, zoals snelheid van transacties, aantal transacties per keer en kosten van transacties. DGB neemt gestaag toe in populariteit.

Uniswap

Het token van deze defi of decentralized financial protocol groeit heel snel. Het protocol werkt met geautomatiseerde transacties tussen crypto’s op de Ethereum blockchain met slimme contracten. Zeker eentje om te beschouwen.

Binance

Los van zijn token is het platform populair. Het is daarom ook geen wonder dat het token van dit project ook tot populaire tokens behoort die snel groeien.

Chainlink

Een project dat al sinds 2017 bestaat, maar veel te bieden heeft. Want het ondersteund slimme contracten die wereldwijd met elkaar verbonden zijn. Een token die je niet vergeten mag.

Theta

Dit project zal zeker verder groeien, omdat het een blockchain is die video streaming ondersteund. Het wil verbeterde infrastructuur aanbieden en goedkopere videostreaming diensten leveren. De waarde van het token zal zeker aantrekken.

Litecoin

Tenslotte is Litecoin ook een blockchain die zorgt voor snelle, veilige en goedkope betalingen. Zijn waarde houdt aan en is ook een van de sterk groeiende crypto’s.

Zo heb je uiteindelijk een beeld van hoe je je investering kunt spreiden om risico’s te minimaliseren.