Experts en analisten die zelf ook investeren en handelen in crypto, adviseren vooral beginners om hun investering te spreiden. Ben je van plan in te stappen in crypto, dan is dit zeker goed advies. Want je kunt altijd verlies lijden. En als je al jouw geld nu juist in een crypto investeert die keldert of failliet raakt, ben je alles in een keer kwijt. Investeer je in meerdere crypto’s, dan kun je je verliezen misschien compenseren.

En uitwisselingen komen hun gebruikers tegemoet want je kunt met hun apps zowel op Android als op iOS traden.

Uitschieters

Als het makkelijk was om te weten welke de beste crypto is, zou heel de wereld uit miljonairs bestaan. Een gegeven is dat de cryptomarkt volatiel is, dus vrijwel onmogelijk een exacte voorspelling te doen. Toch kun je op basis van onderzoek van experts zien welke coins behoren tot de meest opkomende crypto. Met deze handige informatie kun je aan de slag om te investeren in crypto. En jouw risico spreiden door te investeren in meerdere crypto’s tegelijk.

Zodat je de kans op verliezen minimaliseert of zelfs wegwerkt.

Handig

Om te investeren in crypto, moet je eerst een account hebben op een uitwisseling of een broker. In Nederland is een bekende Bitvavo. Bekend in Europa is ook LiteBit terwijl wereldwijd Coinbase tot een van de bekendste en meest betrouwbare behoort. Je kunt handelen op je account via jouw PC of laptop. Maar je kunt ook via de app crypto kopen. Eerdergenoemde uitwisselingen hebben ook apps die werken op Android en iOS voor hun gebruikers.

Het is op den duur belangrijk jouw investering in crypto te spreiden over meerdere crypto. Zo voorkom je verlies. Verder hebben brokers hun eigen crypto apps ontwikkeld die werken op Android en iOS. Hiermee kunnen gebruikers gemakkelijker aan de slag met crypto.