ZIGZAG Wandelschoenen.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze ZIGZAG Wandelschoenen., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties ZIGZAG Wandelschoenen.

Schoenmaat

35

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

zwart-pink

Pasvorm

Sluiting

Veters

Materiaal

Mesh | Polyurethaan

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de ZIGZAG Wandelschoenen.

De ZIGZAG Wandelschoenen voor kinderen zijn het ultieme wandelgenot. Deze schoenen zijn gemaakt van een ademend materiaal dat de voeten kan koelen tijdens het wandelen. Bovendien bieden de schoenen een optimale steun bij elke stap die u zet. De schoenen hebben een extra stevige zool die bijdraagt aan een betere controle over het terrein. De zool is gemaakt van een duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende omstandigheden. Zo heeft u altijd een comfortabel gevoel tijdens het lopen. De schoenen zijn verder uitgerust met een robuuste vetersluiting waardoor uw voeten comfortabel en veilig zitten. De vetersluiting zorgt er ook voor dat de schoenen goed aansluiten op de voet en zo ook de stabiliteit verhogen. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden een ademend vermogen dat helpt om uw voeten koel te houden. Kortom, de ZIGZAG Wandelschoenen voor kinderen zijn de perfecte schoenen voor avontuurlijke wandelingen. De schoenen bieden optimale steun, stabiliteit en comfort, waardoor u altijd vederlicht onderweg bent.

Veelgestelde vragen over de ZIGZAG Wandelschoenen.

De ZIGZAG Wandelschoenen. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De ZIGZAG Wandelschoenen. zijn verkrijgbaar in zwart-pink. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De ZIGZAG Wandelschoenen. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De ZIGZAG Wandelschoenen. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De ZIGZAG Wandelschoenen. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen