Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown.

Schoenmaat

42

Geslacht

Mannen

Kleur

Bruin

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Omschrijving van de Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown.

De Xero Shoes Z-Trail EV Barefoot Sandalen - Multi-Brown bieden de perfecte balans tussen gewicht, natuurlijke flexibiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met deze sandalen, die slechts 306 gram wegen in maat 42, kom je dicht bij de ​​barefoot-ervaring met toch wat extra bescherming. Het materiaal is 100% veganistisch en door 70% minder onnodig materiaal te gebruiken, helpt het ook nog eens onze planeet. De webbing is gemaakt van gerecyclede waterflessen. De Z-Trail EV is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Omdat de TrailFoam™ een speciale aandacht nodig heeft, is het belangrijk om de sandalen niet achter te laten in een hete auto, of bloot te stellen aan direct of intens zonlicht. Dit kan namelijk de TrailFoam™ vervormen en valt niet onder de garantie. Schoonmaken kan het beste met de hand, met warm water en een milde zeep. Laat de sandalen daarna buiten direct zonlicht opdrogen. Gebruik geen wasmachine of droger om te reinigen.

Veelgestelde vragen over de Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown.

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown. zijn verkrijgbaar in Bruin. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal: bestel je eigen maat.

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Brown. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen