Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black.

Schoenmaat

41

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Omschrijving van de Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black.

De Xero Shoes Z-Trail EV Barefoot Sandalen zijn een perfecte balans tussen gewicht, flexibiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. De sandalen zijn perfect om je voeten zo dicht mogelijk bij een barefoot-ervaring te brengen, maar met toch wat extra bescherming. Het lichtgewicht materiaal, dat maar liefst 70% minder onnodig materiaal gebruikt, geeft de sandalen een geweldig draagcomfort. Dit materiaal bestaat uit webbing dat afkomstig is van gerecyclede waterflessen, waardoor het nog beter is voor de planeet. De sandalen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren, waaronder Multi-Black. Bij het onderhoud van de Z-Trail EV Barefoot Sandalen moet je rekening houden met het TrailFoam™ dat in de sandalen aanwezig is. Laat de Z-Trail dus niet achter in hete auto's of blootstel deze niet aan intens of direct zonlicht. Schoonmaak van de sandalen doe je met handwas, gebruik warm water en een milde zeep. Laat de sandalen vervolgens opdrogen (buiten direct zonlicht) en gebruik geen wasmachine of droger. De Xero Shoes Z-Trail EV Barefoot Sandalen zijn de perfecte combinatie van gewicht, flexibiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Veelgestelde vragen over de Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black.

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal: bestel je eigen maat.

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Z-Trail EV Barefoot Sandalen Multi-Black. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen