Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man.

Schoenmaat

45

Geslacht

Mannen

Kleur

Rood

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man.

De Xero Shoes Z-trek II Sandalen Biking Red EU 45 voor mannen zijn de ideale schoenen voor herstel. De lichtgewicht sandaal heeft een bovenwerk van sportsandalen en weegt slechts 7,2 oz.M9. De gladde, buisvormige nylon band is gemaakt van post-consumer, gerecyclede waterflessen. De verstelbare hiel- en wreefbanden zorgen ervoor dat de schoen perfect aansluit op je voet. De flexibele 6 mm FeelTrue®-zool met chevron-loopvlak in twee richtingen biedt optimale grip en bescherming. Deze schoenen zijn de perfecte oplossing voor het combineren van comfort en stijl. Of je nu gaat joggen, watersporten of gewoon een wandeling maakt, je voelt de voordelen van natuurlijke vrijheid. De Z-trek II Sandalen zijn ook voorzien van een anti-slip rubber coating op de zool, waardoor ze extra duurzaam en veilig zijn.

Veelgestelde vragen over de Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man.

De Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man. zijn verkrijgbaar in Rood. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Xero Shoes Z-trek Ii Sandalen Biking Red EU 45 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen