Wolky Slippers Roll Slide leer.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Wolky Slippers Roll Slide leer., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Wolky Slippers Roll Slide leer.

Schoenmaat

38

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt klein

Omschrijving van de Wolky Slippers Roll Slide leer.

Deze Wolky Slippers Roll Slide leer is een fantastisch schoeisel voor iedereen met een actieve levensstijl. De Roll Slide is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een oplopende neus, waardoor de voet als vanzelf afrolt. Deze schoenen zijn met de hand gemaakt, waardoor de binnenkant extra zacht aanvoelt. De naden zijn door de handwerktechniek aan de buitenkant gelegd, waardoor je geen last hebt van vervelende randen of stiksels aan de binnenkant. Met deze schoenen kun je lopen over het strand of een wandeling door de stad maken. Ook in de moestuin of bij het uit delen van afval is de Roll Slide ideaal, omdat hij snel aan te doen is. Wil je de schoenen ook buiten gebruiken, vergeet dan niet om ze goed in te spuiten met een waterafstotende spray.

Veelgestelde vragen over de Wolky Slippers Roll Slide leer.

De Wolky Slippers Roll Slide leer. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Wolky Slippers Roll Slide leer. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Wolky Slippers Roll Slide leer. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt klein.

De Wolky Slippers Roll Slide leer. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Wolky Slippers Roll Slide leer. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen