Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck.

Schoenmaat

41

Geslacht

Vrouwen

Kleur

licht grijs nubuck

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck.

Deze Wolky Bandschoenen Roll Combi is gemaakt van licht nubuck. Dit materiaal is soepel en sterk en heeft een warme uitstraling. Het voelt prettig aan op je voeten en is bovendien waterproof. De schoen heeft een kurkzool, die voor veel demping zorgt. De voetbedden zijn afneembaar en hierdoor kun je de schoenen perfect aanpassen aan je voeten. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd een paar bij jouw smaak past. De Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck is een stijlvolle en comfortabele schoen. Door de oplopende neus, het licht nubuck en de kurkzool heb je een paar schoenen waar je vele kilometers mee kunt afleggen. Of je nu wandelt, naar je werk gaat of een avond uitgaat; met deze schoenen sta je altijd stijlvol en comfortabel.

Veelgestelde vragen over de Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck.

De Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck. zijn verkrijgbaar in licht grijs nubuck. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Wolky Bandschoenen Roll Combi licht nubuck. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen