Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language.

Merk

Windows 10 pro

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

uk

EAN nummer

6097436884834

Systeemeisen

minimale processor snelheid: 1 GHz| minimale harde schijf ruimte: 20 GB| minimaal benodigde RAM: 2 GB| DirectX vereist

Omschrijving van de Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language.

Met Windows 10 Pro krijgt u de kracht van Windows 10 met extra functies zoals ondersteuning voor domotica, een verbeterde beveiliging, actieve directory-integratie en meer. Het is ook voorzien van veel krachtige functies voor mobiele apparaten, waaronder Continuum, waardoor het mogelijk is om uw Windows 10-ervaring op alle apparaten te synchroniseren. Het biedt ook een brede selectie van talen, waardoor het mogelijk is om Windows 10 Pro in meerdere talen te gebruiken. Met deze USB met licentie voor Windows 10 Pro kunt u het besturingssysteem snel en gemakkelijk installeren. U krijgt ook de optie om het in meerdere talen te gebruiken, zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Chinees, Japans en meer. Het is ook voorzien van een volledige online ondersteuning, waardoor u alle informatie kunt krijgen die u nodig heeft om uw Windows 10 Pro-ervaring te verbeteren.

Veelgestelde vragen over de Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language.

De Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language. heeft de volgende systeemeisen: minimale processor snelheid: 1 GHz| minimale harde schijf ruimte: 20 GB| minimaal benodigde RAM: 2 GB| DirectX vereist.

De Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language. is geschikt voor apparaten. 

De Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language. is beschikbaar in het uk.

De Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language. heeft het volgende EAN nummer: 6097436884834.

De Windows 10 pro Besturingssysteem Usb met Licentie voor 1 pc Windows 10 pro Multi Language. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's