wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37.

Schoenmaat

37

Geslacht

Unisex

Kleur

Blauw

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Omschrijving van de wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37.

Deze wandelschoenen hebben een stalenneus die de veiligheid verhoogt. Deze schoenen zijn gemaakt van een ademende stof, waardoor uw voeten koel en comfortabel blijven. De lichtgewicht constructie maakt ze gemakkelijk te dragen en biedt een goede ondersteuning voor uw voeten. De pasvorm is perfect voor uw voeten, waardoor u comfortabel kunt lopen. U kunt deze schoenen vinden in maat 37. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u een stijlvolle look kunt creëren. De verschillende designs zijn perfect voor alle gelegenheden en bieden u de beste bescherming, ongeacht waar u bent. Geniet van het gevoel van veiligheid en comfort dat u krijgt bij het dragen van deze wandelschoenen.

Veelgestelde vragen over de wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37.

De wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal: bestel je eigen maat.

De wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De wandelschoenen- stalenneus veiligheidsschoenen- lichtgewicht- maat 37. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen