Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38

Schoenmaat

38

Geslacht

Vrouwen

Kleur

ROZE

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Stof

Schoenhoogte

Laag

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38

De Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38 zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38 zijn verkrijgbaar in ROZE. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38 hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38 heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is Laag.

De Wandelschoenen dames- bergschoenen dames- veiligheidsschoenen stalenneus- veiligheidszool- maat 38 zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen