Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man.

Schoenmaat

43

Geslacht

Mannen

Kleur

Grijs

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man.

De V Train 2.0 is de ultieme schoenen bij het uitvoeren van serieuze trainingen en het doen van functionaliteiten. Deze schoenen bieden goed grondgevoel en bescherming met goede teenarticulatie voor een optimale balans en actieve stabiliteit. De bovenzijde is speciaal ontworpen voor zware training, gericht op duurzaamheid en prestaties. De schoenen zijn voorzien van onderscheidende trekhaken voor touw in de boog en het paneelvetersysteem is bijgewerkt met een Hook+Loop-sluitsysteem, dat een zachter gevoel biedt, ideaal voor agressieve, zijwaartse bewegingen. Verder is de V Train 2.0 uitgerust met Vibram XS Trek, een verbinding die algemene prestatiekwaliteiten mogelijk maakt, flexibiliteit en tractie op nat wegdek biedt en niet-markerend is. De specificaties van de schoenen zijn: gewicht M43 = 7,8 oz, 2 mm EVA-voetbed + polyester inlegzool, 4 MM XS Trek rubberen buitenzoolcompound, polyester bovenmateriaal en laterale TPU-panelen. Om de schoenen goed te onderhouden, adviseren wij om deze koud te wassen in de wasmachine en luchtdroog te laten. De V Train 2.0 zal je zeker helpen bij het verhogen van je prestaties en comfort.

Veelgestelde vragen over de Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man.

De Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man. zijn verkrijgbaar in Grijs. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Vibram Fivefingers V-train 2.0 Wandelschoenen EU 43 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen