Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man.

Schoenmaat

47

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man.

De V Aqua is een revolutionair nieuw product voor 2018! Deze Amphibious Tool zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt in en uit het water, terwijl je over verschillende terreinen rijdt. De V Aqua is licht, dun en flexibel, waardoor het de perfecte optie is voor situaties waar blootsvoets gaan gewoon geen optie is. Het dicht op de voet aansluitende en lichtgewicht ontwerp, samen met de waterafvoerperforaties in de zeer duurzame Megagrip-buitenzool zorgen ervoor dat water snel uit de schoenen weg kan bewegen. Bovendien voorkomt een extra siliconenprint in de binnenvoering dat er extra slippen ontstaat. De V Aqua Schoenen EU 47 Man bieden prestaties op het hoogste niveau. Ze zijn perfect voor verschillende activiteiten zoals wet rock trekking, kanoën, kajakken, river expedities, tubing en SUP. Bovendien zijn de schoenen veganistisch. Ze wegen slechts 4.9 oz. / 138 gram en zijn gemakkelijk te onderhouden met een koude machinewas en luchtdroog. Kortom, de V Aqua Schoenen bieden een stevige grip en comfortabele pasvorm, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor avonturiers overal.

Veelgestelde vragen over de Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man.

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 47 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen