Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man.

Schoenmaat

44

Geslacht

Mannen

Kleur

Grijs

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man.

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man zijn een revolutionaire schoen voor 2018. Met deze schoenen kun je natuurlijke bewegingen maken terwijl je door verschillende terreinen loopt, zowel in als uit het water. Met een licht, dun en flexibel ontwerp, voel je je vrij en comfortabel tijdens het lopen. De duurzame Megagrip-zool heeft perforaties waardoor het water snel wegloopt, zodat de schoenen snel drogen. De extra siliconenprint in de voering zorgt ervoor dat je schoenen niet gaan slippen. De V Aqua Schoenen zijn perfect voor natte rotsblok klimmen, kanovaren, kajakken, rivierexpedities, tubing en SUP. Met een gewicht van 138 gram zijn deze schoenen lekker licht. Verzorging is eenvoudig, je kunt de schoenen in de wasmachine wassen en aan de lucht laten drogen.

Veelgestelde vragen over de Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man.

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man. zijn verkrijgbaar in Grijs. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Vibram Fivefingers V Aqua Schoenen EU 44 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen