VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32.

Schoenmaat

32

Geslacht

Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes

Kleur

Zwart

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32.

De VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32 zijn precies wat je zoekt voor een avontuurlijk leven. De schoenen zijn gemaakt van een stevig materiaal met een gewatteerde neus voor extra comfort. De schoen heeft een afneembare voetbed met een rubberen buitenzool voor betere grip en stabiliteit. De Kso Evo S Wandelschoenen zijn uniek ontworpen met een dunne zool die een goede vorm stimuleert en sterk genoeg is om schokken op te vangen. Deze schoenen bieden een uitstekende grondfeedback en bewegingsvrijheid, zodat je de natuur op een natuurlijke manier kunt ervaren. Deze krachtige schoenen zijn perfect voor kinderen die het avontuur aangaan en genieten van de natuur.

Veelgestelde vragen over de VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32.

De VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32. zijn geschikt voor Meisjes, Jongens, Jongens en meisjes en voor de doelgroep Kinderen. 

De VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De VIBRAM FIVEFINGERS Kso Evo S Wandelschoenen Black Kinderen EU 32. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen