Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man.

Schoenmaat

45

Geslacht

Mannen

Kleur

Groen

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man.

Introductie van de nieuwe Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man in militaire groene kleur. Deze supercomfortabele, alledaagse schoen herdefinieert de minimalistische kernfilosofie van Vibram Fivefingers door zijn milieubewuste constructie. Kso Eco is de eerste Fivefingers-schoen met de innovatieve N Oil-loopzool van Vibram, die is gemaakt met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. Deze duurzame zool is flexibel en grip, met een kleur verkregen uit 100% natuurlijke pigmenten. Het lichtgewichte bovenmateriaal van hennep is zacht, nauwsluitend en supercomfortabel, terwijl de minimalistische buitenzool (3 mm) gebruikers een sterke verbinding met de grond biedt. De Kso Eco is ideaal voor dagelijks gebruik, van training tot paden tot wandelingen in de buurt. Het gewicht van de schoen is W38= 3,7 Oz / 104gr, M43= 4,9oz / 139gr. De binnenzool is gemaakt van canvas en de buitenzool is 3 mm rubber. Voor de verbinding is Vibram N-olie gebruikt en het bovenmateriaal is polyester hennep mesh materiaal. De Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man bieden dus een milieuvriendelijke constructie met een nauwsluitend, comfortabel bovenmateriaal en een stevige, gripvaste buitenzool. Perfect voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten.

Veelgestelde vragen over de Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man.

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man. zijn verkrijgbaar in Groen. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 45 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen