Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw.

Schoenmaat

36

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Grijs

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Rubber

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw.

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw is een comfortabele, alledaagse schoen die Vibram's minimalistische kernfilosofie herdefinieert. Deze duurzame schoen is uitgerust met de innovatieve N Oil-buitenzool, die meer dan 90% natuurlijke ingrediënten bevat en flexibel en gripvast is. Het bovenmateriaal is gemaakt van hennep, wat zacht, nauwsluitend en supercomfortabel is. De minimalistische buitenzool (3 mm) biedt een sterke verbinding met de grond en is licht van gewicht en ademend. De KSO ECO is ideaal voor dagelijkse activiteiten, van training tot trails tot wandelingen in de buurt. De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw is een duurzame schoen met een duurzaam bovenmateriaal en minimalistische buitenzool. De schoen is uitgerust met Vibram's N Oil-buitenzool met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten en de buitenzool biedt een sterke verbinding met de grond. Het bovenmateriaal is gemaakt van hennep en heeft een ademende, lichtgewicht constructie. De KSO ECO is perfect voor alledaagse activiteiten, van wandelen in de buurt tot op trails. Bovendien is de schoen eenvoudig te onderhouden. Het bovenmateriaal kan worden gewassen in de wasmachine en het bovenmateriaal kan worden gedroogd in de lucht.

Veelgestelde vragen over de Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw.

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Grijs. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Vibram Fivefingers Kso Eco Wandelschoenen EU 36 Vrouw. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen