VEGAS Pro 18 EDIT.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze VEGAS Pro 18 EDIT., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties VEGAS Pro 18 EDIT.

Merk

Magix

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

en | es | de | fr

EAN nummer

639191250231

Systeemeisen

SYSTEEM CONFIGURATIE Voor Microsoft Windows 10 64-bits systemen Met het oog op een ergonomisch gebruik, zijn MAGIX-programma's zo ontworpen dat alles de belangrijkste functies zijn beschikbaar en werken stabiel op alle computers, ook voor mensen met beperkte prestaties. De technische gegevens van uw computer zijn beschikbaar in het configuratiescherm van uw besturingssysteem. Processor: 6e generatie Intel Core i5 (of AMD-equivalent) of beter. 2,5 GHz en 4 cores minimum. Voor 4K, 7e generatie Intel Core i7 (of AMD-equivalent) of beter. Minimaal 3,0 GHz en 8 cores. RAM: minimaal 8 GB (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K) Grafische kaart: NVIDIA, AMD / ATI of Intel grafische processors ondersteund Harde-schijfgeheugen: 1,5 GB ruimte voor programma-installatie; SSD of systeemstation Snelle RAID-array voor 4K-bestanden Internetverbinding: vereist voor activering, validatie en sommige programmafuncties. De programma vereist een unieke registratie. NVIDIA Voor hardwareversie (NVEnc): NVIDIA® GeForce 9XX-serie of hoger met 4 GB AMD / ATI AMD / ATI® Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro-serie met 8 GB voor HDR-projecten en 32 bits) Intel Intel® HD Graphics 530-serie grafische processor of beter

Omschrijving van de VEGAS Pro 18 EDIT.

VEGAS Pro 18 Edit biedt een unieke mix van functies en tools van wereldklasse, waardoor het de perfecte keuze is voor professionele videoproducenten. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte manier om je projecten te bewerken, of je graag je creativiteit de vrije loop wilt laten, met VEGAS Pro 18 Edit ben je verzekerd van een goede service. Het gebruik van VEGAS Pro 18 Edit is zeer eenvoudig. Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface met veel effecten, filters en aanpassingsmogelijkheden om de look van je video's te verbeteren. Daarnaast is er ook een breed scala aan audio-editingtools en -effecten die je kunt gebruiken om je producties tot leven te brengen. Bovendien is het ook mogelijk om verschillende formaten en codecs te gebruiken, wat het mogelijk maakt om je video's te delen met een breed publiek.

Veelgestelde vragen over de VEGAS Pro 18 EDIT.

De VEGAS Pro 18 EDIT. heeft de volgende systeemeisen: SYSTEEM CONFIGURATIE Voor Microsoft Windows 10 64-bits systemen Met het oog op een ergonomisch gebruik, zijn MAGIX-programma's zo ontworpen dat alles de belangrijkste functies zijn beschikbaar en werken stabiel op alle computers, ook voor mensen met beperkte prestaties. De technische gegevens van uw computer zijn beschikbaar in het configuratiescherm van uw besturingssysteem. Processor: 6e generatie Intel Core i5 (of AMD-equivalent) of beter. 2,5 GHz en 4 cores minimum. Voor 4K, 7e generatie Intel Core i7 (of AMD-equivalent) of beter. Minimaal 3,0 GHz en 8 cores. RAM: minimaal 8 GB (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K) Grafische kaart: NVIDIA, AMD / ATI of Intel grafische processors ondersteund Harde-schijfgeheugen: 1,5 GB ruimte voor programma-installatie; SSD of systeemstation Snelle RAID-array voor 4K-bestanden Internetverbinding: vereist voor activering, validatie en sommige programmafuncties. De programma vereist een unieke registratie. NVIDIA Voor hardwareversie (NVEnc): NVIDIA® GeForce 9XX-serie of hoger met 4 GB AMD / ATI AMD / ATI® Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro-serie met 8 GB voor HDR-projecten en 32 bits) Intel Intel® HD Graphics 530-serie grafische processor of beter.

De VEGAS Pro 18 EDIT. is geschikt voor apparaten. 

De VEGAS Pro 18 EDIT. is beschikbaar in het en | es | de | fr.

De VEGAS Pro 18 EDIT. heeft het volgende EAN nummer: 639191250231.

De VEGAS Pro 18 EDIT. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's