VEGAS Pro 18.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze VEGAS Pro 18., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties VEGAS Pro 18.

Merk

Magix

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

fr | en | es | de

EAN nummer

639191250224

Systeemeisen

SYSTEEM CONFIGURATIE Voor Microsoft Windows 10 64-bits systemen Met het oog op een ergonomisch gebruik, zijn MAGIX-programma's zo ontworpen dat alles de belangrijkste functies zijn beschikbaar en werken stabiel op alle computers, ook voor mensen met beperkte prestaties. De technische gegevens van uw computer zijn beschikbaar in het configuratiescherm van uw besturingssysteem. Processor: 6e generatie Intel Core i5 (of AMD-equivalent) of beter. 2,5 GHz en 4 cores minimum. Voor 4K, 7e generatie Intel Core i7 (of AMD-equivalent) of beter. 3.0 GHz en 8 cores minimum. RAM: minimaal 8 GB (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K) Grafische kaart: NVIDIA, AMD / ATI of Intel grafische processors ondersteund Harde-schijfgeheugen: 1,5 GB ruimte voor programma-installatie; SSD of systeemstation Snelle RAID-array voor 4K-bestanden Verbinding: vereist voor activering, validatie en voor sommige programmafuncties. Het programma vereist een enkele registratie. NVIDIA Voor hardwarerendering (NVEnc): NVIDIA® GeForce 9XX-serie of hoger met 4 GB AMD / ATI AMD / ATI® Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro-serie met 8 GB voor HDR-projecten en 32 bits) Intel Intel® HD Graphics 530-serie grafische processor of beter

Omschrijving van de VEGAS Pro 18.

VEGAS Pro 18 is een krachtige, gebruiksvriendelijke videobewerkingssuite met een breed scala aan professionele creatieve tools. De software biedt een intuïtieve workflow, waarmee u kwaliteitsvideo's kunt produceren in een korte tijd. Het vereenvoudigt het proces van het bewerken van video's, het toevoegen van effecten, het mixen van audio en meer. Bovendien komt de suite met een veelzijdigheid aan bewerkingstools en functies. Gebruikers kunnen veelzijdige effecten aanbrengen, zoals chroma-keying, zoomen, stabilisatie, ondertiteling en meer. Daarnaast bevat het een innovatieve tijdlijnbeheersysteem, waarmee u projecten kunt organiseren en bewerken. Met het vereenvoudigde audiomixer-systeem kunt u gemakkelijker met uw audio-inhoud werken. Met VEGAS Pro 18 kunnen gebruikers de kwaliteit van hun video's verbeteren met 4K-video-editing, het toevoegen van professionele kleurcorrecties en het verbeteren van de beeldkwaliteit. Het biedt ook ondersteuning voor verschillende formaten, waaronder HD, 2K, 4K en 8K. Bovendien heeft het een aantal krachtige audio-effecten en functies, waarmee u uw audio-inhoud kunt bewerken en aanpassen aan uw projecten.

Veelgestelde vragen over de VEGAS Pro 18.

De VEGAS Pro 18. heeft de volgende systeemeisen: SYSTEEM CONFIGURATIE Voor Microsoft Windows 10 64-bits systemen Met het oog op een ergonomisch gebruik, zijn MAGIX-programma's zo ontworpen dat alles de belangrijkste functies zijn beschikbaar en werken stabiel op alle computers, ook voor mensen met beperkte prestaties. De technische gegevens van uw computer zijn beschikbaar in het configuratiescherm van uw besturingssysteem. Processor: 6e generatie Intel Core i5 (of AMD-equivalent) of beter. 2,5 GHz en 4 cores minimum. Voor 4K, 7e generatie Intel Core i7 (of AMD-equivalent) of beter. 3.0 GHz en 8 cores minimum. RAM: minimaal 8 GB (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K) Grafische kaart: NVIDIA, AMD / ATI of Intel grafische processors ondersteund Harde-schijfgeheugen: 1,5 GB ruimte voor programma-installatie; SSD of systeemstation Snelle RAID-array voor 4K-bestanden Verbinding: vereist voor activering, validatie en voor sommige programmafuncties. Het programma vereist een enkele registratie. NVIDIA Voor hardwarerendering (NVEnc): NVIDIA® GeForce 9XX-serie of hoger met 4 GB AMD / ATI AMD / ATI® Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro-serie met 8 GB voor HDR-projecten en 32 bits) Intel Intel® HD Graphics 530-serie grafische processor of beter.

De VEGAS Pro 18. is geschikt voor apparaten. 

De VEGAS Pro 18. is beschikbaar in het fr | en | es | de.

De VEGAS Pro 18. heeft het volgende EAN nummer: 639191250224.

De VEGAS Pro 18. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's