Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen.

Merk

Leertheorie

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

EAN nummer

8720195509110

Systeemeisen

Omschrijving van de Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen.

De Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examen Training Oefenvragen Theorie Examens is ontworpen voor het CBR theorie-examen. De CD-ROM bevat meer dan 10 oefenexamens, waarmee je een gedetailleerd beeld kunt krijgen van wat er tijdens het examen verwacht wordt. Je krijgt ook de mogelijkheid om je vaardigheden te testen en je voor te bereiden op de vraagstellingen die je kunt verwachten tijdens het examen. De CD-ROM is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig is om met het programma te werken. De CD-ROM bevat ook een vragenbank met meer dan 200 vragen uit het CBR theorie-examen. Je kunt de vragen ook gebruiken om je voor te bereiden op het examen. Daarnaast biedt de CD-ROM ook een aantal praktische tips voor het voorbereiden, plannen en uitvoeren van het examen.

Veelgestelde vragen over de Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen.

De Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen. heeft de volgende systeemeisen: .

De Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen. is geschikt voor apparaten. 

De Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen. is beschikbaar in het .

De Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen. heeft het volgende EAN nummer: 8720195509110.

De Vaarbewijs 2 Oefen CD-ROM 2023 KVB 2 Examentraining Oefenvragen Theorie Examens Ontworpen voor het CBR theorie-examen. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's