Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey.

Schoenmaat

42

Geslacht

Mannen

Kleur

Obsidian/Grey

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey.

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey is de perfecte schoen voor alle outdoor activiteiten. De schoen is ontworpen om je voeten de ruimte te geven en biedt optimale ondersteuning en comfort. De schoen is een waterschoen model en is geschikt voor op land en in het water. Bovendien heeft de schoen een honeycomb constructie die zorgt voor ventilatie, laat water ontsnappen en verminderd de zwemweerstand. De dunne zool en flexibele materiaal zorgen voor extra contact met de ondergrond en zorgen ervoor dat je een natuurlijk gevoel krijgt. De schoen is gemaakt van BLOOM® foam; een pionierend materiaal dat is gemaakt van algenbloei. De schoen is duurzaam, comfortabel en licht van gewicht. De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey is de perfecte keuze voor iedereen die van avontuur houdt!

Veelgestelde vragen over de Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey.

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey. zijn verkrijgbaar in Obsidian/Grey. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Heren Obsidian/Grey. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen