Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey.

Schoenmaat

42

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Obsidian/Grey

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey.

Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey zijn ontworpen om vrouwen de ultieme schoenervaring te geven. Gemaakt van BLOOM® foam, een pionierend materiaal gemaakt van algenbloei, bieden deze schoenen een ademend en waterafstotend ontwerp. Het dunne ontwerp van de zool en de flexibiliteit van de schoen zorgen voor een extra gevoel van contact met de ondergrond. De honeycomb constructie zorgt voor luchtcirculatie én verminderde zwemweerstand, zodat je met deze schoenen zowel in als buiten het water op je gemak kan bewegen. Met deze Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey heb je de perfecte schoenen gevonden om jouw avonturen mee te beleven!

Veelgestelde vragen over de Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey.

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey. zijn verkrijgbaar in Obsidian/Grey. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Obsidian/Grey. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen