Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey.

Schoenmaat

40

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Moonstone/Grey

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Synthetisch

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey.

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey zijn gemaakt van een revolutionair materiaal dat BLOOM® foam wordt genoemd, gemaakt van algenbloei. De schoenen zijn aangepast aan de vrouwelijke voetvorm, waardoor ze lekker comfortabel aanvoelen. De honeycomb constructie zorgt ervoor dat je voeten de ruimte krijgen die ze nodig hebben. De dunne zool en flexibele pasvorm zorgen voor extra contact met de ondergrond. Daarnaast is deze barefootschoen ook geschikt voor op het land én in het water. Door de honeycomb constructie heb je minder zwemweerstand, waardoor je makkelijker over het water kunt bewegen. De schoenen zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Zo kun je er zowel mee op het land als in het water actief bezig zijn. Een must-have voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt!

Veelgestelde vragen over de Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey.

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey. zijn verkrijgbaar in Moonstone/Grey. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Ultra III BLOOM Barefoot Schoenen Dames Moonstone/Grey. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen