Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack.

Merk

ubuntushop

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8945004854827

Systeemeisen

minimum 2gb ram, 30gb harde schijf.

Omschrijving van de Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack.

Het Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack biedt een gebruiksvriendelijke optie voor diegenen die met Ubuntu willen werken. De installatie Usb-stick en dvd bieden een eenvoudige installatie van het systeem. Ook inbegrepen is een boek met de installatiehandleiding en howto's om met Ubuntu te werken. Ideaal voor de beginnende Ubuntu gebruiker en voor bedrijven, organisaties en scholen. Bovendien is het pack ook voorzien van het LibreOffice handleidingsboek. Dit boek biedt gedetailleerde instructies voor het gebruik van de kantoorsuite. Met dit boek kun je leren omgaan met alle componenten van LibreOffice, zoals tekstverwerker, spreadsheet, presentatie, database, grafisch tekenprogramma en meer. Het Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack is hiermee een uitstekend beginnerspakket voor gewone mensen en werkgevers/werknemers en scholen. Het pakket biedt een oneindig aantal installaties op verschillende computers, waardoor het een ideaal pakket is voor vele gebruikers.

Veelgestelde vragen over de Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack.

De Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack. heeft de volgende systeemeisen: minimum 2gb ram, 30gb harde schijf..

De Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack. is geschikt voor apparaten. 

De Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack. is beschikbaar in het nl.

De Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack. heeft het volgende EAN nummer: 8945004854827.

De Ubuntu Linux 22.04 besturingssysteem migratie pack. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's