Typecursus |TypeApp KIDS.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Typecursus |TypeApp KIDS., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Typecursus |TypeApp KIDS.

Merk

TypeApp

Voor hoeveel apparaten

Platform

Mac, Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8717953197405

Systeemeisen

De TypeApp is compatible met Google Chrome, laatste versie, Internet Explorer 10 en hoger, Mozilla Firefox, laatste versie, Safari, laatste versie. Indien de gebruiker één van deze browsers gebruikt, dan is de TypeApp toegankelijk op zowel PC als MAC, ongeacht besturingssysteem. Taal/toetsenbordinstelling: PC- Verenigde Staten Internationaal. MAC- VS Internationaal-PC

Omschrijving van de Typecursus |TypeApp KIDS.

TypeApp KIDS is het perfecte programma voor kinderen die willen leren typen. Met TypeApp KIDS leren kinderen op een leuke en vermakelijke manier typen. Het programma is zorgvuldig ontwikkeld om kinderen te helpen typen met een hoge mate van zelfvertrouwen. TypeApp KIDS is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die willen leren typen. Het programma bestaat uit duidelijke leerstappen, interactieve spelletjes en leuke verrassende beloningen. TypeApp KIDS maakt gebruik van een aanpasbare leeromgeving, waardoor kinderen kunnen oefenen op hun eigen tempo. Daarnaast is er een speciale karakter-editor waarmee kinderen hun eigen unieke personage kunnen maken. Met TypeApp KIDS leren kinderen niet alleen op een leuke manier typen, maar ze versterken ook hun computervaardigheden en verbeteren hun leersnelheid. Bovendien krijgen ze een certificaat als bewijs dat ze de cursus hebben afgerond. Dus als je kind wil leren typen, dan is TypeApp KIDS de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over de Typecursus |TypeApp KIDS.

De Typecursus |TypeApp KIDS. heeft de volgende systeemeisen: De TypeApp is compatible met Google Chrome, laatste versie, Internet Explorer 10 en hoger, Mozilla Firefox, laatste versie, Safari, laatste versie. Indien de gebruiker één van deze browsers gebruikt, dan is de TypeApp toegankelijk op zowel PC als MAC, ongeacht besturingssysteem. Taal/toetsenbordinstelling: PC- Verenigde Staten Internationaal. MAC- VS Internationaal-PC.

De Typecursus |TypeApp KIDS. is geschikt voor apparaten. 

De Typecursus |TypeApp KIDS. is beschikbaar in het nl.

De Typecursus |TypeApp KIDS. heeft het volgende EAN nummer: 8717953197405.

De Typecursus |TypeApp KIDS. draait op Mac, Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's