Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man.

Schoenmaat

44

Geslacht

Mannen

Kleur

Sage Khaki

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

EVA

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man.

De Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man zijn een perfecte all-terrain sneaker met een urban vibe. Ontworpen met moderne reizigers in het achterhoofd, zodat je comfortabel en stijlvol zowel de stad als de buitenlucht in kunt verkennen. Draag ze op jouw manier, van sneakers tot pantoffels. Deze sneakers zijn duurzaam gemaakt met gerecyclede plastic flessen en 20% gerecyclede EVA-materiaal. Ook zijn ze watervriendelijk, sneldrogend, 24 uur slijtage, inpakbaar, licht van gewicht, antislip, ademend, superieur comfort en geurminnend. Ook kan de sneaker in de wasmachine. Als je de sneakers wast, dan is het aan te raden deze met de hand te doen, volgens de specifieke instructies voor zeep voor sportschoenen. Het is ook mogelijk de sneaker op 30' voorzichtig in een korte cyclus te wassen. Verwijder de inlegzolen en was deze met de hand. Bleek de sneakers niet en stop ook niet in de droger. Gebruik geen wasverzachters.

Veelgestelde vragen over de Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man.

De Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man. zijn verkrijgbaar in Sage Khaki. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Tropicfeel Dune Sneakers Beige EU 44 Man. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen