Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar.

Merk

Trend Micro

Voor hoeveel apparaten

2 PC's/Mac's/tablets/smartphones

Platform

Windows

Beschikbare talen

nl

EAN nummer

8718469561131

Systeemeisen

Systeemvereisten Windows 7 (SP1) / Windows 8, 8.1 / Windows 10/11 CPU: 800 MHz Geheugen: 512 MB Schijfruimte: 1,3 GB

Omschrijving van de Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar.

Trend Micro Internet Security biedt u een uitgebreide beveiligingsoplossing voor al uw apparaten. Het is ontworpen om uw privacy en veiligheid te beschermen, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van sociale netwerken zoals Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn. Deze beveiligingsoplossing biedt u een aantal krachtige functies die uw digitale leven beveiligen. Om te beginnen blokkeert het gevaarlijke websites en identificeert en blokkeert gevaarlijke koppelingen in e-mails, chatberichten en op websites en sociale netwerken. Daarnaast detecteert het spam-mails met phishing-zwendel die proberen uw persoonlijke gegevens afhandig te maken. Trend Micro Internet Security biedt ook een privacybescherming op sociale netwerken. Het identificeert privacy-instellingen die uw persoonlijke gegevens openbaar kunnen maken, waardoor u kwetsbaar bent voor identiteitsdiefstal. Daarnaast kunt u met deze beveiligingsoplossing de online toegang beperken en de toegang tot desktoptoepassingen regelen, zodat uw kinderen beschermd zijn tegen ongepaste websites. Bovendien voorkomt deze beveiligingsoplossing infecties door virussen, spyware, wormen en Trojaanse paarden. Als laatste identificeert het veilige en gevaarlijke koppelingen, zodat u met een gerust hart kunt surfen zonder u zorgen te hoeven maken over online bedreigingen. Trend Micro Internet Security biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing voor al uw apparaten. Het is ontworpen om uw privacy en veiligheid te beschermen, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van sociale netwerken zoals Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn. Deze beveiligingsoplossing biedt u een aantal krachtige functies die uw digitale leven beveiligen. Het blokkeert gevaarlijke websites en identificeert en blokkeert gevaarlijke koppelingen in e-mails, chatberichten en op websites en sociale netwerken. Daarnaast detecteert het spam-mails met phishing-zwendel die proberen uw persoonlijke gegevens afhandig te maken. Het identificeert ook.

Veelgestelde vragen over de Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar.

De Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar. heeft de volgende systeemeisen: Systeemvereisten Windows 7 (SP1) / Windows 8, 8.1 / Windows 10/11 CPU: 800 MHz Geheugen: 512 MB Schijfruimte: 1,3 GB.

De Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar. is geschikt voor 2 PC's/Mac's/tablets/smartphones apparaten. 

De Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar. is beschikbaar in het nl.

De Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar. heeft het volgende EAN nummer: 8718469561131.

De Trend Micro Internet Security 3-PC 2 jaar. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's