Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M.

Schoenmaat

Geslacht

Unisex

Kleur

Paars

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Polyester

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M.

De TravelSafe TravelTowel Microfibre 70x135cm M is een perfecte keuze voor de avontuurlijke reiziger. Deze handdoek is gemaakt van ultra fijne vezels, is licht van gewicht en absorbeert zeer goed. De handdoek is daarnaast bijzonder duurzaam en zal je lange tijd van dienst zijn. De TravelSafe TravelTowel Microfibre 70x135cm M is ook ideaal voor de actieve reiziger. De handdoek is klein en licht genoeg om mee te nemen en past in bijna elke tas. Bovendien is de handdoek ook voorzien van een handige karabijnhaak, waardoor je deze gemakkelijk kunt bevestigen aan je tas. De handdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een stijlvolle en praktische keuze hebt.

Veelgestelde vragen over de Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M.

De Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M. zijn verkrijgbaar in Paars. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De Travelsafe Traveltowel Microfibre 70x135cm M. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen