TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm.

Schoenmaat

Geslacht

Unisex

Kleur

Blauw

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Polyester

Schoenhoogte

Maatadvies

Omschrijving van de TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm.

De TravelSafe Microvezel handdoek is het perfecte accessoire voor iedereen die graag reist. Gemaakt van ultra fijne vezels, is deze handdoek licht in gewicht en kan tot 6 keer zijn eigen gewicht aan water absorberen. Bovendien droogt hij heel snel, waardoor bacteriën geen kans krijgen om te groeien. De handdoek is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is uiterst handig in gebruik. De TravelSafe Microvezel handdoek is bovendien uitgerust met een handige bevestigingslus, waardoor de handdoek makkelijk opgeborgen kan worden. Ook de compacte verpakking is ideaal om mee te nemen op reis. De handdoek is ideaal voor op de camping, bij trektochten en alle andere sportieve activiteiten. Bovendien is de handdoek ook nog eens zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen.

Veelgestelde vragen over de TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm.

De TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm. zijn geschikt voor Unisex en voor de doelgroep Volwassenen. 

De TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm. zijn verkrijgbaar in Blauw. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm. hebben een pasvorm en het maatadvies is: .

De TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De TravelSafe Microvezel handdoek S - 60x120 cm. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen