Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5

Schoenmaat

43.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Bruin

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5

De Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5 zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5 zijn verkrijgbaar in Bruin. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5 hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5 heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De Timberland Bradstreet A2E6A, Mannen, Laarzen,Laarsjes, maat: 43,5 zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen