The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin.

Schoenmaat

42

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Groen dessin

Pasvorm

Sluiting

Materiaal

Leer

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin.

De Vectiv Enduris 3 trailschoenen van The North Face zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Ze zijn voorzien van een OrthoLite-voetbed dat vermoeidheid vermindert en uw voeten ondersteunt. De schoenen zijn ook voorzien van een TPU-cage die gecombineerd wordt met de bovenkant van de schoen voor extra ondersteuning. Dankzij de verstevigde teenbescherming bieden deze schoenen schokabsorptie en bescherming voor de voet, waardoor ze perfect geschikt zijn voor intensieve activiteiten.

Veelgestelde vragen over de The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin.

De The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin. zijn geschikt voor Vrouwen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin. zijn verkrijgbaar in Groen dessin. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin. hebben een pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin. heeft een sluiting en de schoenhoogte is .

De The North Face Vectiv Enduris 3 trailschoenen dessin. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen