StressChecker Pro.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze StressChecker Pro., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties StressChecker Pro.

Merk

Lifestyle Monitors

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

de | en | fr | nl | es

EAN nummer

8719326164557

Systeemeisen

OS: 20 MB vrije schijf PC’s Windows 20 MB-1,5 GB vrije schijfruimte, afhankelijk van het Windows-updateniveau

Omschrijving van de StressChecker Pro.

StressChecker Pro is een revolutionair software programma voor Windows dat is ontworpen om stress te meten en te helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Met het programma kunt u een reeks psychologische tests en stressmeters uitvoeren om uw stress te beoordelen en te verminderen. De resultaten worden gepresenteerd in een duidelijk en begrijpelijk dashboard, waardoor u gemakkelijk een dieper inzicht krijgt in uw stressniveau. Het programma is verkrijgbaar in vijf verschillende talen - Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands - en kan op drie toestellen worden geïnstalleerd. U kunt StressChecker Pro krijgen via een downloadlink of op DVD. Als extra functie bevat het programma een handige reminder, zodat u op tijd aanpassingen kunt maken aan uw levensstijl. U kunt ook deelnemen aan online discussies met andere gebruikers om ideeën uit te wisselen over hoe u uw stressniveau kunt verminderen.

Veelgestelde vragen over de StressChecker Pro.

De StressChecker Pro. heeft de volgende systeemeisen: OS: 20 MB vrije schijf PC’s Windows 20 MB-1,5 GB vrije schijfruimte, afhankelijk van het Windows-updateniveau.

De StressChecker Pro. is geschikt voor apparaten. 

De StressChecker Pro. is beschikbaar in het de | en | fr | nl | es.

De StressChecker Pro. heeft het volgende EAN nummer: 8719326164557.

De StressChecker Pro. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's