StressChecker NL.

5/5

Er zijn veel verschillende soorten software op de markt. Voor op kantoor om te hepen bij een planning, voor het maken van grafic design of een anti virus software. Lees alles over deze StressChecker NL., wellicht kan je dit softwarepakket goed gebruiken. Op deze pagina vind je de belangrijkste specificaties.

Specificaties StressChecker NL.

Merk

Lifestyle Monitors

Voor hoeveel apparaten

Platform

Windows

Beschikbare talen

de | en | es | fr | nl

EAN nummer

8719326164519

Systeemeisen

OS: 20 MB vrije schijfruimte. Voor PC’s Windows 20 MB-1,5 GB vrije schijfruimte, afhankelijk van het Windows-updateniveau

Omschrijving van de StressChecker NL.

De StressChecker NL is een uniek apparaat dat je helpt om je stressgevoelens te meten. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om je stress te meten en je te helpen bij het beheer ervan. Met de StressChecker NL krijg je een duidelijk beeld van je stressniveau en kun je doelgerichte acties ondernemen om je stress te verminderen. Het apparaat is draagbaar, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen naar het werk, naar een vakantiebestemming of gewoon thuis kunt gebruiken. De StressChecker NL heeft ook een unieke functie om je lifestyle te monitoren. Met deze functie kun je je lifestyleactiviteiten controleren en beoordelen. Het helpt je om meer inzicht te krijgen in je dagelijkse routines en je te motiveren om gezondere leefstijlkeuzes te maken. Daarnaast kan de StressChecker NL je ook helpen om je stressniveau te verlagen door middel van mindfulness-gebaseerde technieken zoals ademhalingsoefeningen en meditatie.

Veelgestelde vragen over de StressChecker NL.

De StressChecker NL. heeft de volgende systeemeisen: OS: 20 MB vrije schijfruimte. Voor PC’s Windows 20 MB-1,5 GB vrije schijfruimte, afhankelijk van het Windows-updateniveau.

De StressChecker NL. is geschikt voor apparaten. 

De StressChecker NL. is beschikbaar in het de | en | es | fr | nl.

De StressChecker NL. heeft het volgende EAN nummer: 8719326164519.

De StressChecker NL. draait op Windows.

Bekijk nog meer softwareprogramma's