Beste Smartphone verzekering

replica rolex watches reddit contains important features of sophisicated watchmaking in future: character, reliability, full-service, fantastic craftsmanship and technology.

De beste smartphone verzekering vind je hier. Bekijk de beste smartphone verzekeringen top 10. Verzekeringen zijn er om je leven een beetje eenvoudiger te maken. Of je auto schade opgelopen heeft, je huis in brand vliegt of je problemen krijgt tijdens het reizen. Als je de passende verzekering afgesloten hebt, dan kan dat je handenvol geld besparen. Het is nu ook mogelijk om je smartphone te verzekeren. De meeste mensen gebruiken smartphones en ze worden lang niet alleen gebruikt om telefoongesprekken te voeren. Een smartphone verzekering is dus iets dat vee mensen overwegen. Bekijk hieronder de beste smartphone verzekering review.

Beste Smartphone verzekering 2023

NaamDirect online verzekerenOvereenkomst duurAndere mogelijkhedenMeer informatie
Klikzeker.nlJaZelf te bepalenTablets, laptops, fietsen en andere elektronica verzekeren.
Tip: Smartphonepolis.nlJa1 jaarIpads en laptops verzekeren.
Unigarant.nlNee1 jaarInboedelverzekering
Verzekeren-telefoon.nlJaMinimaal 3 maandenIpads en laptops verzekeren.
Coveryou.nlJa1 jaarLaptops en tablets verzekeren.
01

Klikzeker.nl smartphone verzekering

Klikzeker is een verzekeringmaatschappij die veel meer verzekeringen kan afsluiten dan alleen smartphone verzekeringen. Je bent ook bij hun terecht wanneer je je laptop, tablet, fiets en andere elektronische artikelen wilt verzekeren. Hier ben je dus aan het juiste adres voor de beste smartphone verzekering.

Er is hier geen sprake van een abonnement of een vaste looptijd. Je geeft gewoon aan wat je wilt verzekeren en je het is binnen 2 minuten afgerond. Je hebt alleen je naam, adresgegevens en serienummer van je smartphone nodig. Je kiest dan een betalingsmogelijkheid en klaar is Kees.

Nadat je verzekerd bent, dan kun je op volledige dekking rekenen. Of je smartphone nou beschadigt is, een fabrieksfout heeft of gestolen is. Hun garantie dekt meer dan de normale dekkingen die je elders tegenkomt. Wanneer er iets mis is met je smartphone, dan geef je dat gewoon door via de website. Hun klantenservice zal je claim behandelen en verder helpen.

Je betaalt maar 1 keer en jij mag zelf beslissen hoe lang je smartphone gedekt is. Het wordt niet automatisch verlengd. Het ligt dus helemaal in jouw handen.

Het is dus niet nodig om ergens naartoe te stappen wanneer je je smartphone wilt verzekeren. Je regelt alles gewoon online.

Voordelen

 • Voordelig
 • Simpele website
 • Goede service

Nadelen

 • Klantenservice is alleen Engelstalig
 • Lange wachttijd voor nieuwe smartphone
Voordelen

 • Verzekering wordt snel bevestigd
 • Gunstige prijs
 • Keuze zonder eigen risico
02

Smartphonepolis.nl

Bij Smartphonepolis kun je, behalve je smartphone, ook nog je tablet of laptop verzekeren. Het afsluiten van de beste smartphone verzekering wordt hier snel afgehandeld. Je kiest welk apparaat je wilt verzekeren, vult je gegevens in en het is binnen enkele minuten afgesloten.

De meeste mensen sluiten wanneer ze een smartphone kopen een smartphone verzekering af, maar er zijn anderen die het nut ervan niet inzien. Het kan zijn dat ze later toch een verzekering willen afsluiten en dat doe je dan bij Smartphonepolis. Let wel dat je smartphone niet ouder dan 1 jaar moet zijn en geen schade vertonen.

Je verzekert je telefoon tegen welk schade dan ook. Of het nou beschadigt wordt, gestolen wordt of een storingsfout heeft. Jij mag zelf bepalen wat wel of niet verzekert wordt. Ook mag je beslissen of je met of zonder eigen risico wilt verzekeren.

Verder kunnen ze je smartphone ook nog repareren. Hun reparateurs zijn op vele plaatsen in Nederland te vinden. Je geeft aan wat er aan de hand is en je wacht dan op instructies. Als er blijkt dat het niet gerepareerd kan worden, dan vervangen ze het voor je.

Bezoek de website om de beoordelingen van mensen te lezen. Deze zullen je beter helpen om een beslissing te nemen.

03

Unigarant.nl

Naast het afsluiten van een mobiele verzekering geeft Unigarant je ook de mogelijkheid om je bromfiets, auto, fiets, woon- en reisverzekering af te sluiten.

Vroeger had Unigarant een aparte verzekering voor smartphones en tablets, maar nu is het een onderdeel geworden van hun Inboedelverzekering. Je gaat dus eerst een inboedelverzekering moeten afsluiten en smartphone verzekering als aanvullende dekking nemen. Als je al van plan was om een inboedelverzekering af te sluiten, dan komt dit goed uit voor jou.

Met hun smartphone en tabletdekking kun je tevens je smartwatch, digitale sporthorloge en smartbril verzekeren. Ze zijn verzekerd tegen schade door vallen, stoten, water, verlies en diefstal en dit geldt ook voor buitenshuis. Het is dus handig wanneer je zulke gadgets in huis hebt. Besluit daarom vandaag nog om een smartphone verzekering af te sluiten.

Je kunt ook meer verzekeringen afsluiten en van een 10% pakketkorting genieten. Hier ga je natuurlijk niet meteen je smartphone verzekering kunnen afsluiten. Maar het is wel mogelijk om alvast je premie te berekenen. Als je een adviseur wilt hebben, dan geven ze je ook de mogelijkheid om eentje te vinden.

Voordelen

 • Dekking overal ter wereld
 • Scherpe premies
 • Apparaten zoals e-readers en camera’s kunnen ook verzekerd worden
 • Dekt geen smartphone schade
 • Maakt onderdeel uit van hun Inboedelverzekering
Voordelen

 • Tablet en laptop kunnen meeverzekerd worden
 • Verzekering per merk
 • Geen onverwachte kosten

Nadelen

 • Eigen risico
04

Verzekeren-telefoon.nl

Hier is het ook mogelijk om je iPad en je laptop te verzekeren. Je slaat dus 2, of zelfs 3, vliegen in een klap.

Bij Mobiel Zeker kun je je telefoon werkelijk een complete dekking geven. Je kunt je smartphone verzekeren tegen elektronische schade, diefstal en beroving en val-, stoot- en waterschade. Wanneer je smartphone hier verzekerd is, dan kun je op wereldwijde dekking rekenen. Je sluit je smartphone verzekering gewoon online en kunt ze ook je schade melden.

Er zijn diverse premies waar je uit kunt kiezen en allemaal staan netjes onder elkaar op de website aangegeven. Je hebt keuze tussen Comfort en Comfort Plus. Verder kun je meteen nagaan hoeveel je Eigen Risico bedraagt. Je bent doorlopend verzekerd en kan het wanneer je maar wilt opzeggen. Het is namelijk maandelijks opzegbaar. Een goede smartphone verzekering voor jou.

Als je vragen hebt, dan kun je die via de chat stellen of gewoon hun klantenservice opbellen om beter te converseren.

05

Coveryou.nl smartphone verzekering

Coveryou heeft voor een ieder de juiste smartphone verzekering. Of je nou een student, particulier of Zzp’er bent. Naast het verzekeren van je smartphone kun je hier ook nog je tablet en laptop verzekeren.

Het sluiten van je verzekering verloopt snel en eenvoudig. Je kiest gewoon je toestel en je premie en vult dan je gegevens is. Je apparaat is dus binnen enkele minuten verzekerd.

Je toestel is verzekerd bij diefstal, waterschade, brandschade en wanneer het een gebroken scherm heeft. Als je een gratis toestel krijgt bij het afsluiten van een abonnement, dan kun je die gratis laten verzekeren. Je hebt dan alleen de bon van je abonnement nodig. Betere smartphone verzekeringen vind je bijna niet.

Deze smartphone verzekering is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan jaarlijkse contracten. Maar als je wilt, dan kun je het meteen voor 12 maanden verzekeren. Ze hebben een uitstekende klantenservice die je graag van dienst zal zijn.

Voordelen

 • Snelle reparatie
 • Goede service
 • Goede communicatie

Nadelen

 • Diefstal niet gedekt
 • Voorwaarden moeten goed doorgenomen worden

Conclusie: wat is de beste smartphone verzekering?

Verzekeringen zijn een must in het leven. Je weet nooit wat er mis kan gaan en je wilt natuurlijk voor elk probleem ready zijn. Een smartphone gebruik je dagelijks en vele mensen gebruiken het om hun zaken te regelen en om belangrijke documenten erin te bewaren. Je doet daarom je best om je smartphone te beveiligen. Zo neemt men ook stappen om hun smartphone te verzekeren. Maar er zijn toch wel mensen die vinden dat een smartphone verzekering niet nodig is.

Er zijn mensen die smartphone verzekeringen zien als weggegooid geld. Het gebeurt niet vaak dat er iets mis gaat met je telefoon of dat het gestolen wordt. En als er iets mis mee is, dan is het misschien binnen de kortste keren gerepareerd en kost het je veel minder dat wat je voor je premie betaalt. Maar het hangt natuurlijk van de persoon af. Als je voorzichtig met je telefoon bent en er bijna nooit iets mee gebeurt, dan is een smartphone verzekering niet nodig. Maar er zijn mensen die gewoon pech hebben en die merken dat er telkens iets mis is met hun smartphone. Of ze laten het vallen, of het heeft een software fout. Het kan ook zijn dat ze kinderen hebben die gewoon niet van hun smartphones of tablets af kunnen blijven. In deze gevallen is het misschien wel handig om zo een verzekering af te sluiten.

Voordat je een smartphone verzekering af gaat sluiten, moet je eerst nagaan of het niet al verzekerd is. Sommige mensen die al een inboedelverzekering hebben weten soms niet dat hun smartphones en laptops meeverzekerd zijn. Ga ook na wanneer je schade gedekt wordt. Lees de voorwaarden goed door zodat het niet alleen blijkt dat er pas bij specifieke redenen uitgekeerd wordt.

Je kunt risico’s dekken die je zelf niet kunt of wilt vergoeden. Probeer ook premies van diverse verzekeringen te vergelijken zodat je niet teveel betaalt. Zo bespaar je ook nog geld en weet je dat je bij serieuze problemen toch dekking hebt.

Voordelige smartphone verzekering

Naast de beste smartphone verzekering, wil je natuurlijk ook een voordelige. Houd daarom de verschillende aanbieders in de gaten en kijk voornamelijk naar goede aanbiedingen. Met een smartphone verzekering aanbieding kun je veel geld besparen, omdat het om een abonnement gaat.

Niet op zoek naar de beste smartphone verzekering, maar naar iets anders? Dan is het verstandig om eens de volgende pagina’s te bezoeken: