Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40, misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40

Schoenmaat

40

Geslacht

Mannen

Kleur

Grey | Black

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Textiel

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Omschrijving van de Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40

De Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40 zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40 zijn verkrijgbaar in Grey | Black. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40 hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal: bestel je eigen maat.

De Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40 heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De Skechers Skech-Air Envoy Heren Wandelschoenen Grey/Black Maat 40 zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen