Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam.

5/5

Als je gaat sporten is het belangrijk om goede schoenen te dragen om onder andere blessures te voorkomen. Naast functioneel kun je ook hippe en mooi gekleurde sportschoenen kopen. Bekijk alles over deze Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam., misschien zijn dit de sportschoenen die jij nodig hebt. 

Specificaties Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam.

Schoenmaat

47.5

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Pasvorm

Normaal

Sluiting

Veters

Materiaal

Suède

Schoenhoogte

Maatadvies

Valt normaal

Omschrijving van de Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam.

Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen zijn ideaal voor lange wandelingen. De leren bovenlaag en het leren binnenwerk zorgen voor een stevig en comfortabel gevoel. Het Air-cooled binnenvoetbed met memory foam zorgt voor extra comfort. De antislipzool zorgt voor optimale stabiliteit en grip op onverharde of oneffen ondergronden. Deze categorie A/B wandelschoenen bieden middelhoge steun en stabiliteit. De zool is nog voldoende soepel voor een comfortabele pasvorm en een optimaal voetbed. De Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen zijn ideaal voor allround wandel- en bergtochten. Ze zijn verkrijgbaar in maat 47.5.

Veelgestelde vragen over de Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam.

De Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam. zijn geschikt voor Mannen en voor de doelgroep Volwassenen. 

De Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam. zijn verkrijgbaar in Zwart. Bekijk de sportschoenen in de webshop om te kijken of er nog andere kleuren beschikbaar zijn. De webshop benader je door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken. 

De Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam. hebben een Normaal pasvorm en het maatadvies is: Valt normaal.

De Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam. heeft een Veters sluiting en de schoenhoogte is .

De Skechers Oak Canyon Ironhide heren wandelschoenen - Maat 47.5 Extra comfort Memory Foam. zijn verkrijgbaar in Unknown. Om te kijken welke maten er nog meer beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je kunt bekijken welke maten en kleuren beschikbaar zijn.

Bekijk nog meer sportschoenen